Spring naar de inhoud

DE HYPOTHEEKCONSULENT

uw vertrouwde gids in

hypotheken en verzekeringen

onafhankelijk verzekeringsmakelaar en kredietmakelaar

HET ADVIES VAN DE HYPOTHEEKCONSULENT

VOLLEDIG

Alle aanbiedingen zijn gepersonaliseerde TOTAAL OFFERTES, dus met verzekeringspremies inbegrepen.

GRATIS

Onafhankelijk en gratis advies voor bijna alle hypotheekleningen op de Belgische financiële markt, zowel voor privé als zakelijke doeleinden. 

GRATIS

hypotheekadvies

GRATIS

verzekeringsadvies

DE TAKEN VAN DE HYPOTHEEKCONSULENT

1. LUISTEREN

Luisteren naar het verhaal van de cliënt, de dromen, de wensen en verlangens op korte en lange termijn is bepalend voor de financiële planning in de toekomst.

2. VERGELIJKEN

Alle formules van de kredietverleners van de Belgische markt, waar de cliënt in aanmerking komt voor een hypothecair krediet vergelijken met moderne software.

3. TOTAAL OFFERTE

Het samenstellen van kredietoffertes, soms één enkele formule en soms samenvoeging van meerdere formules, zoals accordeonformules en panachéring, inclusief de gepersonaliseerde premies van de schuldsaldoverzekering en brandverzekering.

25396107_1494996460618197_635268919244461312_n[2]
Stefan De Hypotheekconsulent

DE LENINGEN BIJ DE HYPOTHEEKCONSULENT

ALLE DOELEINDEN

Om onroerend goed te verwerven, te verbouwen of te behouden biedt de hypotheekconsulent leningen voor alle doeleinden met hypotheek.

ALLE FORMULES

Alle hypotheekformules van de Belgische markt biedt de hypotheekconsulent biedt aan en maakt bovendien combinaties van diverse kredietvormen.

OVER DE HYPOTHEEKCONSULENT

WAAR VINDT U DE HYPOTHEEKCONSULENT

Liefst na afspraak bent u van harte welkom op ons kantoor voor een informatief gesprek over uw hypotheek, over uw verzekeringsdossier en over uw lopende schadedossiers.
hypotheekconsulent

TESTIMONIALS OVER DE HYPOTHEEKCONSULENT